Loading...

Mladen Knežević imenovan članom uprave Aminess hotela

November 10, 2023

Nadzorni odbor društva Aminess d.d. imenovao je dosadašnjeg direktora marketinga i prodaje Mladena Kneževića novim članom Uprave društva te će biti zadužen za prodaju, upravljanje prihodima i marketing, poslovni razvoj u kontekstu novih proizvoda, daljnjih akvizicija i širenja Društva u kontekstu pružanja usluga upravljanja, kao i digitalnu transformaciju tvrtke. Dosadašnji direktor prodaje i marketinga na novu je poziciju, koja donosi širu razinu odgovornosti te otvara prostor za još snažniji doprinos razvoju Aminess grupacije, stupio 1. studenoga.

Mladen Knežević 2008. godine pridružio se odjelu prodaje tadašnje Lagune Novigrad d.d., u kojoj je, slijedom svojeg proaktivnog i konstruktivnog pristupa radu, vrlo brzo napredovao do direktora prodaje i marketinga. Godine 2016. Laguna Novigrad d.d. pokreće proces rebrandinga, koji je rezultirao današnjim brendom Aminess Hotels & Resorts, čiji je inicijator i voditelj bio upravo Mladen. Aktivno sa svojim timom sudjeluje i u širenju poslovanja, u Dalmaciji, na Pelješcu, otoku Korčuli, Makarskoj te na otoku Krku, gdje pozitivnim rezultatima potvrđuje odabrani smjer poslovanja i kvalitetnu suradnju s kolegama iz svih Aminess destinacija. Dugogodišnji je stalni član vijeća i skupštine TZ-a Novigrad te je član izvršnih odbora strukovnih udruga KUH i UPUUH.

Prigodom imenovanja novi član Uprave društva poručio je: „Zahvalan sam Nadzornom odboru na svom imenovanju na poziciju člana Uprave društva Aminess d.d. Mogućnost da značajnije sudjelujem u razvoju kompanije shvaćam kao veliku odgovornost u područjima za koja ću biti zadužen – prodaji, marketingu, poslovnom razvoju i novim akvizicijama te digitalizaciji – a istovremeno i kao izraz povjerenja. Zajedno sa svim kolegama, kao i do sada, aktivno ću raditi na snažnijem pozicioniranju i osnaživanju vrijednosti Aminessa na tržištu, kao i strateškim inicijativama i društveno odgovornim projektima, koji su osim za kompaniju važni kako za naše zaposlenike, tako i za lokalnu zajednicu i destinacije u kojima poslujemo. Ovo imenovanje za mene ima poseban značaj, s obzirom na to da sam profesionalno rastao zajedno uz Aminess, najbrže rastuću i danas jednu od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj.”

gallery

1 — 1