Loading...

Hotel Lišanj, Novi Vinodolski pridružuje se Aminess portfelju

December 13, 2023

S veseljem javljamo da Aminess u siječnju 2024. preuzima upravljanje operativnim poslovanjem Hotela Lišanj 4* iz Novog Vinodolskog putem management kompanije Aminess Hospitality Group koja će se baviti operativnim upravljanjem hotelima, kampovima i resortima.

Budući Aminess Lišanj Family Hotel 4*, s 220 soba, bit će pozicioniran kao obiteljski hotel u sklopu kojeg su roditeljima i djeci na raspolaganju brojne usluge i tematski prostori stvoreni za pravi obiteljski odmor i opuštanje. Uz sam hotel nalazi se igralište za djecu i sportski teren s mnogobrojnim sadržajima. Hotel ima pristup lokalnoj plaži, unutarnje i vanjske bazene, SPA centar na plaži te konferencijsku dvoranu. Usluga i ponuda u hotelskim restoranima bit će inspirirana praksama hrvatske mediteranske kuhinje pod vodstvom Aminess gourmet tima.

Usluga operativnog upravljanja objektima ponuda je kojom Aminess svoje poslovanje dodatno širi izvan vlasničkog portfelja. Turističkim objektima odnosno njihovim vlasnicima koji ulaze u ovakav tip suradnje osiguran je potpuno prilagođen upravljački pristup baziran na znanju i iskustvu građenom proteklih 56 godina poslovanja kompanije na domaćem tržištu.

„Operativno upravljanje hotelima i turističkim objektima je smjer razvoja poslovanja Aminessa kojim želimo direktno unaprijediti turističku industriju u Hrvatskoj i regiji, a sve one hotele i turističke objekte koji odluče surađivati s nama dovesti do još višeg standarda kvalitete. Uz vođenje operativnog poslovanja, našim partnerima pružamo dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom, koji uspješno upravlja s 24 objekta u šest kompanija. Fokusirani smo na širenje ovakvih suradnji u narednom razdoblju, a želja nam je kroz uslugu pružanja operativnog vođenja poslovanja u regiji u naš portfelj uključiti i nove objekte“, izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminessa.

gallery

1 — 6