Loading...

Zelene novosti iz Maravee

July 22, 2024

U svojim hotelima i kampovima provodimo proaktivne mjere za očuvanje i održivost okoliša za buduće generacije kroz vlastite politike kvalitete, zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, zaštite ljudskih prava, zdravlja i sigurnosti te suradnje s lokalnom zajednicom. Svakodnevno nastojimo smanjiti nepovoljne utjecaje na okoliš i tako pridonijeti čišćem i sigurnijem okruženju.

Upravo u sklopu zaštite okoliša pokrenuli smo novo pošumljavanje u kampu Aminess Maravea Camping Resort. Pošumljavanje je vrlo važno jer smanjuje razinu CO2 i ublažava klimatske promjene, a time u našem kampu, osim što sve ljepše izgleda, dajemo svojim gostima dodatni motiv za dolazak.

Nova akcija pošumljavanja, koja se odvijala u dvije faze, donijela je kampu Maravea, ali i gostima kampa 115 novih stabala. U prvoj je fazi zasađeno 76, a u drugoj 39 stabala. Sadili smo ladonju, jasen, murvu i ukrasnu šljivu i sva su se stabla sjajno uklopila u zeleno okruženje kampa. Time smo poboljšali boravak gostiju na parcelama i dodatno oplemenili postojeću hrastovu šumu.

Ovo je samo mali korak u nastojanjima da Aminess nastavi s provođenjem i promicanjem najboljih praksi održivog poslovanja.

gallery

1 — 10