Loading...

Sudjelujte u akcijama Aminessa – „AMI Ideja” i „Dovedi prijatelja”

July 22, 2024

Pozivamo sve zaposlenike da se uključuje u naše akcije „AMI Ideja” i „Dovedi prijatelja”. Sudjelujte sa svojim idejama i prijedlozima, probudite svoju kreativnost ili pozovite prijatelja u Aminess.

AMI IDEJA

Kao što vam je već poznato, i ove smo godine pokrenuli program poticanja zaposlenika iz odjela operacija i centralnih odjela na davanje prijedloga za znatno poboljšanje radnih postupaka, uvođenje novih usluga ili proizvoda, inovacije te konkurentnost na tržištu, a sve u cilju pružanja novih doživljaja gostima u našim objektima. Dakle, cilj je osmisliti ideju koja će poboljšati i olakšati svakodnevno poslovanje, a opet zaintrigirati gosta ili kolege u svim destinacijama, čime potičemo i ovim putem pozivamo sve svoje kolegice i kolege da se uključe u projekt, jer smo i ove godine pripremili odlične nagrade za najbolje ideje.

Nagrade su podijeljene u tri glavne kategorije:

  • prva nagrada: 950,00 EUR
  • druga nagrada: 670,00 EUR
  • treća nagrada: 400,00 EUR

Prijavite se i sudjelujte, jer možda baš vaša AMI ideja bude pobjednička!

Više informacija o AMI ideji

DOVEDI PRIJATELJA

Poznajete idealnu osobu za Aminessov tim? Dovedite je i zajedno odradite najbolju turističku sezonu, a mi vas nagrađujemo novčanom nagradom u iznosu od 132,72 EUR! Da, dobro ste pročitali, i ove godine pokrećemo kampanju „Dovedi prijatelja” i nagrađujemo sve one koji pomognu u širenju Aminessova tima. Dovoljno je javiti se našem odjelu ljudskih resursa na ljudskiresursi@aminess.com i odraditi uspješnu sezonu. Proširite riječ, kako bismo mogli proširiti timove u svim svojim destinacijama.

Više informacija o kampanji dovedi prijatelja

gallery

1 — 3