Loading...

Održan prvi Aminess GM Meeting

May 17, 2024

Nakon dva intenzivna dana razgovora i razmjene iskustava, uspješno je održan prvi Aminess GM meeting u našem Aminess Khalani Hotelu u Makarskoj. Član uprave Dino Hrelja predstavio je očekivanja od nadolazeće turističke sezone, s naglaskom na ulozi GM-a u sustavu operacija te izazovima, kao i prilikama za kvalitetno poslovanje. Program je nastavljen prezentacijom i izlaganjem direktora prodaje i marketinga Gorana Pleše i voditeljice upravljanja prihodima Marine Mikatović, koji su prikazali uvid u trenutačni status

bookinga te, naravno, govorili o kretanjima i trendovima u njemu. Marina Jovanović, direktorica pravnih poslova, predstavila je Aminess Hospitality Group, odnosno najvažnije informacije o management kompaniji kao takvoj, njezinoj ulozi u redovnom poslovanju, kao i o ulogama svih corporate funkcija. Prvi dan meetinga nastavljen je prezentacijom Damira Čekića, našeg direktora hrane i pića, koji je predstavio najbolje prakse za upravljanje poslovanjem F&B-a u objektima te kako osigurati zadovoljstvo gostiju i zadržati profitabilnost. Završnu prezentaciju prvog dana meetinga održala je direktorica Aminess Maravea Camping Resorta Giuliana Marunica Krulčić, koja se osvrnula na temu učinkovitog upravljanja satima te optimizaciju produktivnosti.

Drugi i posljednji dan meetinga otvoren je prezentacijom na temu „BI kao management tool”. Igrana Paljar, voditeljica BI-ja, prisutne je upoznala s izvještajima u operacijama koji će olakšati donošenje odluka. Andrea Maros, direktorica financija, osvrnula se na temu inventura i na njihovu važnost te predstavila pravilnik. Nakon inventure, predstavljen je novi sustav standardnih operativnih postupaka (SOP). Korisne smjernice i priručnike predstavili su Nikica Supek, voditeljica odjela upravljanja kvalitetom, i Diego Deak, direktor operacija za regiju Jug. Sam kraj pripao je odjelu ljudskih resursa, gdje je Mladen Radovanović, voditelj za selekciju i zapošljavanje, prezentirao proces pronalaženja radne snage, od praćenja zakonskih okvira do procedura dobivanja viza i radnih dozvola s velikim naglaskom na nove izazove u pronalaženju budućih Aminessovih zaposlenika.

Dvodnevno druženje završeno je prigodnom grupnom fotografijom u impozantnom predvorju hotela Aminess Khalani, uz želje za još jednom uspješnom sezonom.

gallery

1 — 2