Loading...

Aminess osvojio vrijednu nagradu na godišnjem Grand PRix-u u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ)

May 17, 2024

Sredinom ožujka krenule su prijave za godišnju dodjelu nagrada za PR u organizaciji HUOJ-a – Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Mjesec i pol dana trajali su priprema materijala, žiriranje i biranje finalista, kako bi se u konačnici, na 17. Grand PRix-u, održanom 22. travnja u Zagrebu, izabrali najbolji pojedinci i projekti s područja PR-a koji su u protekloj godini zaslužili nagradu žirija.

Sveukupno je prijavljeno 70 projekata, odabrano je 46 finalista u osam kategorija, a od toga je na samoj dodjeli, koja je održana u kazalištu Luda Kuća u Zagrebu, dodijeljeno sedam zlatnih, osam srebrnih i osam brončanih nagrada. Zanimljivo je da u pojedinim kategorijama nije bilo zlata ili pak srebra, što dokazuje striktni pogled stručnog žirija na važnost projekta.

Aminess je u suradnji partnerskom PR agencijom 404 prijavio projekt Aminess Gourmet Lab u kategoriji „Unutrašnja komunikacija”. Nakon žiriranja i ulaska u finale, stigla je i bronca za komunikaciju i predstavljanje javnosti ovog dugogodišnjeg projekta koji okuplja vrhunske stručnjake iz ugostiteljstva u cilju kvalitetnog educiranja zaposlenika. U ovoj zahtjevnoj kategoriji srebro je pripalo Zagrebačkoj banci za projekt „Zaba Kids Week”, dok je zasluženo zlato odnio Hrvatski Telekom za projekt „Ponos. Hrvatski Telekom”. Konkurencija je bila jaka, što dodatno naglašava vrijednost ove nagrade za Aminess i za doprinos na području PR-a.

Nagradu su u Zagrebu primili Matko Branković, voditelj odnosa s javnošću u Aminessu i Filip Dobrović, PR executive consultant, uime agencije 404, uz prigodne govore, pozdrave i zahvale. Ova sjajna nagrada

dokazuje da turizam nisu samo predivne destinacije ili udoban smještaj uz more – već i vrijedni zaposlenici koji ulažu u svoj razvoj i koji su pravi ambasadori vrijednosti Aminessa. Upravo je zbog toga nagrada još vrjednija i drago nam je da smo jedan ovakav projekt prikazali javnosti u najboljem mogućem svjetlu i time zaintrigirali mnoge buduće zaposlenike.

gallery

1 — 6