Loading...

ACSI odabrao najbolje, Aminess Maravea dobio nagradu za „najbolji restoran u kampu u Hrvatskoj”

May 17, 2024

Nizozemski kamping vodič ACSI, u sklopu godišnjih nagrada koje dodjeljuje najboljim kampovima u Europi, Aminess Maravea Camping Resortu dodijelio je nagradu „najbolji restoran u kampu u Hrvatskoj”. Vodič ACSI djeluje od 1965. i ima bazu od 10 000 kampova diljem Europe. Godišnja nagrada koju dodjeljuju u različitim kategorijama važna je jer upravo gosti glasaju za svoje omiljene kampove. Tako je ove godine laskavu titulu za Hrvatsku u kategoriji restorana dobio kamp Aminess Maravea Camping Resort, odnosno restoran Loop koji se nalazi u samom centru kampa.

Loop je jedan od devet Aminessovih gourmet koncepata, koji se postupno predstavljaju našim gostima kroz sve naše destinacije. Omiljen među gostima, ovaj restoran objedinjuje jedinstveni koncept cjelodnevnoga obiteljskog okupljanja za stolom – od doručka i bruncha do ručka i večere. Interijeri restorana Loop imaju jedinstven dizajnerski koncept, gdje se moderan ambijent sjajno slaže sa širokom ponudom hrane i pića. Od ribljih i mesnih specijaliteta do pizze, ovdje je sve krojeno po mjeri obitelji – stoga ne čudi da je upravo ovaj restoran „zapeo” za oko gostima, koji su ga ocijenili kao najbolji restoran u kampu u Hrvatskoj.

Sjajna nagrada koja potvrđuje visoku kvalitetu gourmet usluga u našim kampovima dodatni je motiv da nastavimo u ovom smjeru, od edukacija naših zaposlenika do kreativnih koncepata i jedinstvenih projekata. Pohvale, naravno, idu svim članovima gourmet tima Loopa i voditeljici kuhinje Željki Martić, koji su zaslužni za uspjeh ovog restorana.

gallery

1 — 4